Villanybojler felszerelése gipszkarton előtétfalra, de hogyan?
Ariston Velis Evo 100-as (kb 120-130 kb feltöltve) bojlert szeretnék előtétfalra felszerelni. Az előtétfal 7.5 cm vastag fából és 2.5 cm gipszkartonból áll. (Mögötte egy 8 cm-es gipszfal (albafal) van, a mennyezet beton).
Egy ilyen fal megfelelő a bojler rögzítésére?
Ha megfelelő, akkor hogyan kellene a falba/fába megfelelően rögzíteni a bojlert tartó csavarokat? Milyen csavarokra van szükség?
Köszi a válaszokat előre is!
Az előtétfal mögött van egy fal, amihez rögzítve van az előtétfal. Illetve felül a beton mennyezethez is rögzítve van az előtétfal.
Igen, az előtétfal tartja a bojlert, de nem maga a gipszkarton.
Jóvanazúgy. A fába tekered a bojler csavarját? A fát meg egy egy csavar fogja a profilhoz? Nem tudom a gipszkarton csavar nyíró igénybevételre mit bír, de bátraké a szerencse.
Amúgy nem biztos hogy azonnal le fog szakadni, ne aggódj.
Én a padlóig leengedtem volna egy szögvas keretet, arra fület hegesztve tankot is lehet akasztani, és 200 év múlva is tart.
Ötletes azt is látni hogy a vízszerelvények a profil mögé kerültek. Ja nem az.
Ha már magának barkácsol az ember, nem kötelező minden lehetséges szivatásba belemenni. Ha a haverod mondta hogy ez jó lesz, rúgd tökön. Ha saját kútfőből jött, akkor nem azt mondom, láttam sz@rabbat, de nem sokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!