Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Villanytűzhelyet vásárolnék....

Törpilla57 kérdése:

Villanytűzhelyet vásárolnék. Mit tanácsoltok? de ne reklám-szempontból...!

Figyelt kérdés
Jelenleg kombinált Electrolux tűzhelyünk van, évek óta semmi gond vele, teljesen meg vagyok vele elégedve.Viszont a házunkban megszüntetjük a gáz-szolgáltatást, ezért (különálló) villanytűzhelyet kell vennünk. Ragaszkodnék a jól bevált Electrolux típushoz, de a boltban az eladó elég meggyőzően bizonygatta, hogy a Gorenjék jobbak. Néztem is egy olyat, amelyik sokkal többet tud (bár számomra a legtöbb + tulajdonság nem tűnik nélkülözhetetlennek) , mint az egyetlen Electrolux típus(ami nem 200 ezer Ft feletti), árban sem sokkal több(kb.10-15 ezer Ft-tal), de igazán hűséges vagyok, még a műszaki márkákhoz is, jobban bízom az El.-ban. Mi tanácsoltok? Olyanok válaszoljanak, akik nem az üzleti szempontokat, (ellen-)reklámot képviselik. Köszönöm előre is.

2023. ápr. 23. 06:36
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
9/9 ...Ja, de, már értem, az edényekre gondoltál. Nincs alumínium edényünk.
2023. ápr. 23. 16:16
 12/34 anonim ***** válasza:
#11 A Tefal serpenyői szoktak alumíniumból lenni. Legalábbis nekem csak azok aluk.
2023. ápr. 23. 16:31
 13/34 anonim ***** válasza:
8: nem hiszem hogy sok edényt le kellene cserélni az indukcioshoz, de semmi baj ha nem most akkor pár év múlva le fogod cserélni, mert amennyit vakarod majd a főző lapot 5* annyi suroloszer elmegy mint az edény csere ara, emellett lassan fog beindulni, ha túl meleg valami nem tudod a hőt hamar levenni, orbitális szopás az egész. Én 6 évig kinlodtam normal fozolappal amikor elegem lett.
2023. ápr. 23. 17:08
 14/34 A kérdező kommentje:
Egyébként azt olvastam, hogy a régi edény is használható, ha vonzza a mágnes.
2023. ápr. 23. 17:19
 15/34 anonim ***** válasza:
Ezt írta a 9es amire válaszoltad hogy nem érted
2023. ápr. 23. 17:21
 16/34 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam keresni az indukciós tűzhelyek között. A legolcsóbb 300 ezer körüli, a többi közel a 3 millióhoz. Hát akkor marad a kerámialapos.
2023. ápr. 23. 18:04
 17/34 anonim ***** válasza:
67%
Már 200-tól is van. Ott van az 5-ös hozzászólásnál a link.
2023. ápr. 23. 18:31
 18/34 anonim ***** válasza:
67%
Meg azzal számoltál kérdező, hogy most a gáz miatt kell a villanytűzhely, viszont annak igen komoly fogyasztása van, és valószínűleg az áramhálózatot is bővítenetek kell, ami nemkevés összeg, viszont indukcióshoz meg lehet,hogy nem kell az amperbővítés.
2023. ápr. 23. 18:37
 19/34 anonim ***** válasza:
67%
18: az indukciós aramfelvetele ugyanannyi tehát egy 1400 wattos lap 1400 watt mindegy a működési elv. A hoatadas módja más, ez okoz minimális megtakarítást de nincs kisebb aramfelvetele
2023. ápr. 23. 19:12
 20/34 A kérdező kommentje:
18/19.válaszolónak: Igen, számoltunk vele, mivel a döntés nem önként és dalolva született meg, hanem gáz-szivárgás miatt kényszerhelyzetbe került a ház. A gáz-hálózat felújítása sok millióba került volna + a kémény-bélelés költsége, ezért döntöttünk, hogy leválunk a gázról, és villanyhál.felújítás+bővítés lesz. Csak az EON nagyon lassú ügyintézésű, december óta vártunk a szakvéleményükre, áprilisban kaptuk meg... és lehet, hogy csak ősszel tudja megkezdeni a munkákat a vállalkozó . Úgyhogy részemről ez most egy (nagyon) előzetes körülnézés (a bojler-,) tűzhely kínálatban.
2023. ápr. 24. 06:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!