Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Számológép 2 percenként...

Számológép 2 percenként kikapcsol, eltűnik a kijelzőről minden. Nagyon helyes. De én szeretném folytatni a megkezdett műveleteket. Hogyan lehet "visszahozni" az életbe anélkül hogy előről kelljen kezdeni az összes korábbi "tételt" ???

Figyelt kérdés

#számológép #olcsó számológép #kis számológép 3000-ért
2023. ápr. 14. 15:13
A kérdező szavazást indított:
NEM lehet visszahozni ha egyszer kikapcsolt már akkor annak lőttek. Miért számolsz olyasmit ami 2 percnél tovább tart? őrültség !!
Vissza lehet hozni a "képet" egy mozdulattal, sima liba.
Mókusok
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért "Nagyon helyes?"
2023. ápr. 14. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem Sharp el-w506 számológépem van. 7perc magárahagyás után kapcsol csak ki, de bekapcsolás után ott folytatom ahol abbahagytam. Minden megmarad.

Eszerint te rossz márkát választottál.

2023. ápr. 14. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyanítom Casio, nekem is az van, illik rá, amit leírtál. Addig lehet visszahozni az előzményeket, amíg meg nem nyomod az On gombot, vagy amíg ki nem kapcsol(od).
2023. ápr. 14. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!