Számológép 2 percenként kikapcsol, eltűnik a kijelzőről minden. Nagyon helyes. De én szeretném folytatni a megkezdett műveleteket. Hogyan lehet "visszahozni" az életbe anélkül hogy előről kelljen kezdeni az összes korábbi "tételt" ???
Figyelt kérdés
2023. ápr. 14. 15:13
A kérdező szavazást indított:
NEM lehet visszahozni ha egyszer kikapcsolt már akkor annak lőttek. Miért számolsz olyasmit ami 2 percnél tovább tart? őrültség !!
Vissza lehet hozni a "képet" egy mozdulattal, sima liba.
Mókusok
2/3 anonim válasza:
Nekem Sharp el-w506 számológépem van. 7perc magárahagyás után kapcsol csak ki, de bekapcsolás után ott folytatom ahol abbahagytam. Minden megmarad.
Eszerint te rossz márkát választottál.
3/3 anonim válasza:
Gyanítom Casio, nekem is az van, illik rá, amit leírtál. Addig lehet visszahozni az előzményeket, amíg meg nem nyomod az On gombot, vagy amíg ki nem kapcsol(od).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!