Melyik típusú mosogatógépet érdemes megvenni? Ez hogy működik egyáltalán mik a szempontok vele? Tervezek akkor én szeretnék a pénzemből a lehető legjobbat megvenni de fogalmam sincs mi alapján kell dönteni a rengeteg típus között.
"szeretnék a pénzemből a lehető legjobbat megvenni de fogalmam sincs mi alapján kell dönteni a rengeteg típus között."
A tulajdonságait kell megvizsgálni.
Ha neked lényegtelen mindegyik szempont, akkor bármelyik jó lesz.
#3: Szerintem ez legfontosabb funkció, hogy kinyissa az ajtot, ha végzett.
Az összes többibe belepállik a "tiszta" edény.
Biztonsági alapszabály, hogy háztartási gépet nem hagyunk bekapcsolva, amikor elmegyünk otthornól!
Két féle mosogatógép terjedt el: a 60 cm széles (12 terítékes) és a 45 cm (9 terítékes). 1-2 embernek a 45-ös elég lehet, de érdemes a 60 centiset venni, mert a fazekak, serpenyők abban fognak elférni.
Nálunk a családban Bosch/Siemens gépek vannak (igazából tök ugyanaz), de láttam közelről AEG-t is, teljesen korrekt volt.
Tablettából, öblítőből Finish-t használunk. Sót kb. 6 havonta kell bele önteni, a belső szűrőjét 2-3 havonta kell kivenni és elmosni.
A só nagyon fontos, mert a belső vízlágyítóját azzal tudja regenerálni. Asztali só nem jó.
#7: Amikor te azt hiszed kikapcsoltad, akkor is be van kapcsolva ;)
Meg amúgy nem véletlenül van időzített program az összes mosógepen, mosogatógépen, és még villanysütőn!!! is.
Azt akkor használod, mikor nem vagy otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!