Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hosszú távon bevált az akkus...

Hosszú távon bevált az akkus porszívó?

Figyelt kérdés
A helytakarékosság és a kábel hiánya miatt tervezek venni egy ilyen készüléket. Hosszú távon mik a tapasztalataitok velük? Pl. az akkuidő csökkent érezhetően?
2023. ápr. 11. 13:54
 1/8 anonim válasza:
70%
Nem ajánlom. Egy idő után egyre kevesebb az üzemidő. A végén már bekapcsolod és már le is áll. Igazából lehet venni új aksit bele,de annyiból új porszívót is. Szóval nem jó! Hosszútávon semmiképp.
2023. ápr. 11. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Nem vált be. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy eladtam egy baleknak.

A porszívózáshoz teljesítmény kell. Az akkus porszívók meg inkább egy minimális szívást csinálnak és egy forgó kefe van bennük, amelyik a valós munkát próbálja végezni. Ez az egész egy szöszölés, rendkívül gyenge takarítási teljesítményt nyújt. Takarítás után órákkal már mindenütt éreztem a port újra.

Aztán rá kellett jönnöm, legkevésbé a drót zavar. Ha a lakás közepén dugom be, elérek vele mindent. És újra rendesen porszívóztam.

Az akkust meg elvitte egy balek. Könnyű szívvel adtam túl rajta.

2023. ápr. 11. 16:46
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Sima porszívó 500w. 3.7 voltnal 137ah ha fél órát tudna 60-70ezer mah akksi kene.ez nehéz és drága így a mai technika kevés hozzá. Vegyel robotot, és hetente 1* használd a régi porszivot
2023. ápr. 11. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Én egy Dyson-t használok. Arra jó, hogy naponta átszaladjak vele a házon (benti kutya), de az alaposabb takarításhoz a porzsákos vezetékest használom.
2023. ápr. 11. 19:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, akkor inkább kihagyom.
2023. ápr. 11. 20:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Pont addig jó amíg garanciális, egy perccel se tovább.

Ezek már mind arra készülnek, hogy 1-2 évente cseréld őket, nem pedig hosszútávra mint anno a rakéta porszívók amik a MAI napig működnek.

2023. ápr. 17. 15:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Azért a mai üzleti modell sem mindig ilyen. Nekem egy kb. 7 éves vezetékes Philipsem van, ami tökéletesen működik, rendszeres szűrőtisztítás mellett. Csak a lakás tele van olyan szűk kis helyekkel, amikhez kényelmesebb lenne egy ilyen rúdporszívó.
2023. ápr. 17. 15:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#7: én is így voltam, hogy sokkal kényelmesebb lesz a rúd porszívó. Megvettem, hát nem így lett.
2023. ápr. 17. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!