Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen mini sutot vegyek?

Milyen mini sutot vegyek?

Figyelt kérdés

A lakasomban nincs suto (alberlet) es ilyen kisebbre gondoltam, akkora kb, mint egy mikro. Nem hasznalnam gyakran, es nem nagy csaladi ebedeket foznek, van valakinek ajanlasa?

Szempontok: egyedul az, hogy ne fogyasszon tul sokat, es jo legyen. Koszonom!:)

2023. márc. 30. 23:54
 1/9 anonim ***** válasza:
A mikróval nem tudsz sütni?
2023. márc. 31. 00:17
 2/9 anonim válasza:
100%
#1 Az úgy nem igazán műkszik.
2023. márc. 31. 00:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Mind ugyanannyit fogyaszt kb, mert nem a semmiből csinál hőt. 1600-2000W-osak. 1-2 személyre szinte bármelyik jó, nekem valami Orion van talán, olyasmi, mint amit Elek Zoltán Videoinfo-1 mester is használ. De most fogom lecserélni nagyobbra, légkeverésesre.
2023. márc. 31. 06:22
 4/9 anonim ***** válasza:
15%

"van valakinek ajanlasa?"

Igen. Használj ékezeteket!

A kajába pedig bele kell tenni a megfelelő mennyiségű hőt, kölönben nyersmarad... kevés fogyasztással nem fogsz sütni.

2023. márc. 31. 08:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Szerintem ekezet nelkul is el tudod olvasni, ahogy mindenki masnak is ment.

Etelek szintjen egyszerubb etelekre gondoltam, nem terveztem nagy fozeseket tartani, mivel egyedul elek, es az etkezeseket megoldom mashol, ritkan eszem itthon, de ez a resze mellekes is

2023. márc. 31. 22:09
 6/9 anonim ***** válasza:
26%

"Szerintem ekezet nelkul is el tudod olvasni, ahogy mindenki masnak is ment."

Ige n de ken y el met l en e s za v ar o.

Sze rint e m eg yfor role vegos su t o t ve gyel - a irf ry er - sute m en yeke n ki vul m in den t me g le hetb en nesu tni.

2023. ápr. 1. 08:18
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Igénytelen primitív aki nem tud magyarul helyesen írni.
2023. ápr. 1. 18:29
 8/9 A kérdező kommentje:
amúgy vicces, a hatos választ minden probléma nélkül elolvastam, sajnálom, hogy ott van az ingerküszöbötök, ahol. Na mindegy, köszönöm annak, aki tudott értelmesen válaszolni, és minden tiszteletem, hogy ékezet nélkül is fel tudta fogni a kérdést.
2023. ápr. 1. 19:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Mihez kell?

Sajtos szendvicshez pl. a régi NDK-s minigrill sütőt javaslom.

2023. ápr. 2. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!