220V-os (elektromos)FOGYASZTÁSMÉRŐ készülékkel hogyan lehetne valami pénzt keresni???(csilli-billi-kínai-kütyü)
Figyelt kérdés
2023. márc. 22. 17:50
4/11 anonim válasza:
1. Megméregetsz mindent és kikapcsolod, kihúzod azokat a fogyasztokat amik nem feltétlenül szükségesek. Például Wifi routernek felesleges egész éjszaka bekapcsolva lennie.
2. Veszel ebből a csilii akármiból 3 konténernyit és eladod darabját 3x-os áron.
5/11 anonim válasza:
Feladsz egy hirdetést, hogy a rezsidémon elleni tanácsadást vállalsz. Beméred egy pár nyugdíjasnak a készülékeit, és többet kérsz 1 tanácsadásért mint amibe a készülék került. Én a Media Marktban vettem drágán, 8000 körül.
6/11 anonim válasza:
Na 5-ös, azért emberek átverésére nem kéne buzdítani!
8/11 A kérdező kommentje:
tegnap írtam ide egy vicceset a nyugger határőr haveromról akit 42 évesen nyugdíjaztak ..., de mára kimodernálta a rezsidémon, szóval eltűnt innen mint Tomcat Kanadából. Valamelyik szabályt biztosan sértette, BOCSI !!! De visszatérve A FOGYI-mérő nagyon tetszik, már majdnem egy napja megvan, és a PC+világítás=200W-nak mutatja, amit eddig is tudtam, de most bizonyítást is nyert. Nyomozás folyik tovább, rejtett fogyasztók rettegjetek...
2023. márc. 23. 09:39
9/11 anonim válasza:
Elég durva, hogy már 10 óra előtt ennyire be vagy állva. :D
10/11 A kérdező kommentje:
gyorsan kell reangálni mielőtt kimodernálnak megint a rezsidémonok vagy kik akik itten felügyelnek a "rendre"
2023. márc. 23. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!