Mi a véleményetek a Gorenje WA65205 mosógépről?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ki mit gondol róla. Tapasztalatok érdekelnek, de arra is kíváncsi vagyok, hogy mit olvastatok róla a neten. A válaszokat előre is köszönöm!2023. márc. 15. 10:27
1/2 anonim válasza:
Miért érdekel egy olyan gép amit már nem is lehet kapni az árukereső szerint? Ha meg használtan veszed, akkor számíthatsz rá, hogy az érintőpanel meg fog halni.
2/2 A kérdező kommentje:
Én mindennel tisztában vagyok. 2003 novemberében kezdték el gyártani, szóval nem csoda, hogy nem kapható újonnan. Használtat keresek, mert azért elég ritka és jó kis projekt lenne megjavítani egyet. A 2000 fordulat mindent visz, semmivel sem hangosabb vagy gyűröttebbek a ruhák, mint egy mai mosógépnél. Tisztában vagyok vele, hogy ma már ép állapotú eladóként szinte nincs, de én már javítottam mosógépet, és jó lenne azért egy ilyenbe belekezdeni. Nem is egy hibátlan a célom, hanem egy pl.csapágyas. Továbbra is kíváncsi valok a véleményekre!
13/F
2023. márc. 15. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!