Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szendvicssütőhöz kis műanyag...

Szendvicssütőhöz kis műanyag zárat nem gyártanak valahol?

Figyelt kérdés

Eltört az a kis műanyag része, amivel összefogja az alsó részt a felsővel. Enélkül eléggé használhatatlan, viszont egy műanyagdarab miatt nem dobnám ki az egészet, pazarlásnak érzem. Tényleg csak egy apró bizbaszról van szó.

Próbáltam mindenhogy rákeresni, de nem találtam. Létezik hogy nincsenek ilyen utángyártott kis műanyag zárak? Tudtok esetleg oldalt ahonnan lehet rendelni?

Sencor SSM 9300 gépről van szó amúgy. Kb 5 éve lett véve, természetesen a garancia már nem érvényes.

2023. márc. 2. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg a szervizükön keresztül:

[link]

hátha, vagy - ha már műanyag - ha le tudod modellezni valamilyen 3D szoftverrel, akkor 3D nyomtatóval kinyomtattathatod (bár kérdéses mennyire lesz hosszú életű egy hőre olvadó műanyagból egy hőnek feltehetőleg kitett alkatrész legyártani).

2023. márc. 2. 22:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. márc. 2. 22:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Talán megoldható ilyen szorítóval, amit az asztalosok is használnak... vagy rá lehet tenni nehezéket.
2023. márc. 3. 08:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges szervizbe menni ezzel, árából veszel másik sütőt:D

Én hajtottam egy fém "C" betűt a régi műanyag helyett, az már örök darab;)

Ne futkossál megoldásért, hanem csináld meg...

2023. márc. 3. 09:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Konkrétan olyanra vannak méretezve ezek a műanyag pöckök, hogy ne tartsanak sokáig, és t9rjenek le.
2023. márc. 3. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
#5 Érdekes, akkor az enyém, ami kb. 10 éves, selejtes lehet, mert még rajta van, pedig esett már le magasból, az oldala le is tört...
2023. márc. 3. 15:16
 7/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nekünk is egy C alakú fémmel van megoldva. A sütő már vagy 10 éves vagy több de még működik teljesen jól.
2023. márc. 3. 16:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Binder csipesz...
2023. márc. 3. 22:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2023. márc. 5. 10:38
 10/10 anonim ***** válasza:
27%
Herekalodaval össze kell fogni
2024. júl. 17. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!