Gofrisütő normális ha büdös műanyagos szagot áraszt használat közben?
Figyelt kérdés
Most vettem, kipróbáltam és ahogy sül, mindenhonnan jön a gőz. Ez ugye selejtes? Daewoo márka.2023. febr. 24. 16:52
11/16 A kérdező kommentje:
Nincs rajta kapcsoló, ezt is furcsáltam.
2023. febr. 25. 10:18
12/16 anonim válasza:
A te szabad döntésed volt, hogy megvettted. De ahogy látom, még az alap szakmunkás irodalmat sem sikerült megtanulnod fizikáról, hőzről, induktivitásokról.
13/16 A kérdező kommentje:
#12, úgy írsz mintha te atomfizikus lennél. Közben lehet egy teát se tudsz megfőzni.
2023. febr. 25. 19:39
14/16 robetko válasza:
Szia! Nem tudom mennyi volt az a sütő. Ha van rá lehetőséged vegyél egy olyat amin van kapcsoló. Persze azok drágábbak,de te tudod mennyit tudsz rá költeni.(Ahogy előttem írták probáld ki más konnektorban is ha ott is szikrázik dobd ki) Amúgy is nagy szar a daewoo,már bocsi!
15/16 A kérdező kommentje:
Azért vettem daewoot, mert ez 3 az 1-ben funkciós, a tefal csak sima szendvics sütő. Egyébként nem használom sűrűn, arra a pár alkalomra megteszi így is.
2023. márc. 27. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!