Adott egy hyundai Aprítógép amely sajnos nagyon büdös lett, hogy tudom eltakarítani?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Annyiszor olvastam hogy nagyon jó ötletek vannak itt minden felere így hát egy kis segítséget szeretnék kérni. Pár napja szembe jött velem egy videó a házi csirkemell sonkáról. Gondoltam kipróbálom, nagyon jól sikerült tényleg finom lett de a gondom a következő. Ugyebár a recept szerint a felkockazott csirkemellet aprító gépben pèpesíteni kell. Ez meg is történt. Utána mindent szépen elmosogattam majd ment a csepegtetőre. Másnap az elpakolásnal megcsapott valami irtó büdös. Hát az aprító gép muanyag alja valamint annak a kupakja. Vannak rajta apró rések gondolom belement a husi de kijönni nem tudott így hát belerohadt (bocsánat szebben nem tudom mondani.) Egy napig áztattam forró domestosos vízben hátha. Majd ma 4x főztem ki ecetes vízben. Szétszedni ennél jobban sajnos nem lehet. Viszont ami még ennél is bosszantóbb hogy kb egy hetes ez a gép másodjára használtam 😂😂 esetleg valakinek valami ötlete nincsen hogy mivel lehetne normálisan elmosni es szagtalanitani? Vagy sajnos kuka? Rakok hozzá képet hogy milyen gépem van/volt 😂 köszönöm előre is#csirkemell sonka #Aprító gép
2023. febr. 5. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!