Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik mosogatógép lenne jó...

Melyik mosogatógép lenne jó 80 cm magas pultom alá?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy mosogatógépet, de a konyhapultom csak 80 cm magas. A szélesség nem számít. Milyen mosogatógépek felelnek meg ennek a magasságnak: Írnátok típusokat?
2010. okt. 4. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
9%
Beírod a gugliba: "80cm magas mosogatógép" és válogathatsz. Nem értem soha, hogy ilyen egyszerű dolgot miért nem lehet végrehajtani? Miért másokkal akarod a problémádat megoldatni?
2010. okt. 4. 15:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Már bocsi, de nagyon bunkó vagy! Írd be és megtudod. De nem is tudom miért írtam, hogy bocsi. Bunkó vagy és kész! Ha nincs olyan válaszod, ami értékelhető, inkább tartsd meg magadnak!
2010. okt. 4. 21:32
 3/3 anonim ***** válasza:
:))))))))) Megnyugodtál, miután ideböfögted kultúrált válaszod? Ha igen, nyugodtan irkálhatsz még néhányat. De csak azért, hogy nyugodt álmod legyen.
2010. okt. 4. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!