Mikrohullámú sütőt szeretnék venni, viszont teljesen tanácstalan vagyok, milyet vegyek?
Mindegyik ugyanannyira szigetel, egy előírásnak felelnek meg. Hacsak nem iparit veszel.
Nézd a méretèt, elférjen a tányér, teljesítményt~1000w, vagy az idő beállíthatóságot. Ha jó sokszor a fél egy perc, akkor belehessen rá állítani. Márkába valami középárassat, jó garanciával.
Legtöbbször a csillám koszolódik el és nem melegít, ez tisztítható,cserélhető, csak kevesen tudjàk, és kukába dobják a mikrót.
Én pont így jártam, ezért akarok cserélni.
Házilag nem tudom/merem barkácsolni, emberről meg még nem hallottam aki csinálna ilyet. Egyáltalán, milyen szakember foglalkozik ilyesmivel?
2:
Ha nem tudod magad megcsinálni, akkor nem éri meg, mert annyit elkérnek munkadíjban, anyagban, hogy annak az árán, minimális pótlással már veszel egy újat!
2# ajtó kinyit, jobbra ott a csilám az oldalában, egy nem fémes rész. Simán kivehető. Ha felete meg kell tisztogatni, kaparni, aztán vissza és próba. De típus után vehető méretre vágott, vagy nagyobbat lefaragsz.
Ha tiszta a csillám, más a gond.
Köszönöm, megpróbálom!
(Bocs' Kérdező az offért, de lehet ez neked is segít!)
Én ilyet vettem a napokban, eddig semmi gond vele, a vélemények is jók róla.
Ha 3 évenként kell cserélni, akkor is megéri ezt az árat. Ennél olcsóbbat nemigen találsz:
Nekem 2 fontos dolog van egy mikrónál (a közepes méreten kívül):
1. Digitális kijelzésű legyen.
2. A melegítési időt ne nyomógombbal, hanem tekerőgombbal lehessen állítani.
Így lehet fél másodperc alatt, egyetlen mozdulattal pontosan beállítani, hogy a tányér étel 60 vagy 70 másodpercet melegedjen. Ha mégse jó, visszarakom még 15 másodpercre.
Nekem már 20+ éve ilyen van, Samsungban, jelenleg a második, az első kb. 15 évet bírt. Ha most vennék, valami olcsót vennék, 25 E körül.
Mi is csak melegítésre használjuk, ezen kívül semmire.
Ha szeretsz grillezni, grillest vegyél. Ha nem grillezel, akkor a grill csak arra való, hogy kisebb hely legyen bent, és minden felfröccsenő dolog ráégjen, letakaríthatatlanul. Én inkább külön szendvicssütőt javasolnék, filléres dolog, de hát ki mit szeret.
A miénk még működik, de azért 8 éves Orion nem egy “életbiztosítás”, ezért előre nézelődtünk, és nálunk már megvan a befutó, ilyet vennénk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!