Almás pite sütése villanysutőben hogyan?
Alsó-felső sütésen sütöttem 40 percig 200 fokon. Az alja nyers maradt a teteje barna.
Ti hogyan sutitek akinek villanyos a sutője hogy ne legyen nyers?
Indesit önálló tűzhely ha ez jelent valamit.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
180 fokon sütöm villany sütőben és kb. 35-40 percig. Alsó-felső sütési módban.
Lehet, hogy elázott az alja? Nagyon nedves volt az alma?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Alulról a második szintre.
Legkeverést nem szoktam használni mert nem szeretem!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
#7 pedig lehet épp ezzel rontottad el.
Én azt vettem észre hogy légkeveréssel sokkal hatékonyabban süt a sütő.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
De sztem a legkeverés kicsit felül kiszárítja a sütit.
Amúgy eddig mindig azt hittem hogy a beépíthető sütők sokkal jobban sütnek valamiért azokat sokkal jobban megcsináljàk.
Erre pont a napokban hallottam erre példát hogy valaki azt is csereltette ki mert nem jól sütött.
Amúgy mivel még melegen boritottam ki az almás pitet így raraktam egy sutolemezre és így fordítva vissza a sütőbe, így megsült. Szóval nem is értem hogy kellene ezzel a sütivel sütni. Talán alacsonyabb hőfokon sokkal tovább? Valószínűleg legközelebb így fogom megpróbálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!