Melyek a legmegbízhatóbb hűtő márkák? Milyen hűtőt vennétek 140.000 forintért?
Új hűtőt szeretnék vásárolni 120-160 cm magasságban max 140ezerért.
Ahogy utánanéztem ebben az árkategóriában aeg, bosch, whirpool termék nem igazán van, a liebherr jó hűtőket gyárt, de hangosak, a samsungra nincs panasz, Electrolux is rengeteg pozitív véleményt kapott, míg a beko és a gorenje már kevésbé megbízható. Bár a gorenjét pár éve megvette a hisense, nem tudom hogy ez pozitívum-e.
Mire figyeljek oda a hűtővásárlásnál? Az egyajtós is jó? No frost, Low frost számít?
Az az igazság hogy lassan már mindegy milyen "márkáju" gépet veszel
Ugy vannak megcsinálva hogy ne bírják évtizedekig
Elviekben az LG, samsung, Bosch hűtők a legjobbak,de szerintem mázli kérdése is hogy meddig fogja bírni
Ha kevés a pénzed akkkor vegyél egy Gorenje, vagy Beko hütőt, de rendes üzletben ahol van rá garancia.
A beko amugy azért szar mert qwa hangos, de elketyeg jó pár évig.
A Gorenje is jól fogy, ár/ érték arányban nem rossz masina az.
A no frost hűtő azért jó mert nem jegesedik be a mélyhűtő, de ezek amugy hangosabbak általában.
1
Én például kifejezetten ódzkodom ezektől a "szépséghibás" dolgoktól, akkor is, ha tudom hogy esetleg egyébként tényleg semmi baja.
De én úgy vagyok vele, ha kiadok valamire 100+ ezer forintot, akkor az ne legyen már se szépség se más hibás...
Most kiadok 140 ezret egy lenyúzott ajtajú hűtőért? Értem én, hogy a bolti ára 170 lenne és egyébként teljesen jól funkcionál, de akkor is...
De persze nem vagyunk egyformák.
A 2-es válaszolónak igaza van, szinte mindegy milyet veszel. A garanciaidőt mindegyik túl fogja élni, aztán utána csak a szerencsén múlik minden. Ha szerencséd van elketyeg 15 évig is, ha nincs akkor megkotlik a garancia lejárat után 2 évre.
“A városban van egy hűtőbolt, ahol szépséghibás meg rendes gyári hűtőket is árulnak. Már 20 éve működik, meg jó értékeléseket is kap a bolt. Viszont a hűtőket a fedett teraszon tárolják. Nem árt a hűtőknek a 0-10 fok? Mégha tető alatt is vannak és nem is esik rájuk az eső“
Amíg nem üzemeltetik semmi bajuk nem lesz, a nagy boltok se fűtik a raktárakat
Gorenjét kerüljed messziről! Apám Gorenjét vett, 15 hónapos
hűtőszekrény totálkáros lett.
BOSCH se a régi, de még mindíg a legjobb választás!!!
#8 Van azért benne fém is
a hűtőmágnes nem maradna fent rajta ha müanyag lenne
Na meg nem lenne vagy 60-70kg egy hűtő...:D
"nagy rakás kínai elektronikai alkatrésszel megpakolva."
Ez oké, csak van olyan gyártó aki fél dolláral többet költ egy alkatrészre, és az ő hűtője nem másfél év után adja fel, hanem 8-10 év után. Ez a nem mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!