(220) 230/240 hálózati áramnál a konektorban, hogy lehet megtudni melyik a fázis és melyik a nulla vezeték?
Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 04:06
1/12 anonim válasza:
mérj feszültséget a földeléshez képest vagy fázisceruzával
2/12 Maximas válasza:
A fázis amelyik ráz is! ;)
Ahogy az előttem lévő írta. Fázis-föld mérés vagy fázisceruza.
3/12 anonim válasza:
A fázis vezetőnek más a fogása.
4/12 A kérdező kommentje:
Jojj,, de buta vagyok,🙄 tényleg a fáziscerza megmutattya,
Hát jó beégtem magamnak!
2023. jan. 13. 06:15
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, segítséget!
Majd, még kérdezek lehet!
2023. jan. 13. 06:21
6/12 A kérdező kommentje:
És ha nics áram benne jeleleg, (vezerelt , ejszaka, egyforma színvezetek, (2 fekete, 1 piros, föld, )hogy, lehetne megnezni, hogy melyik vola a fázis?
2023. jan. 13. 09:44
7/12 anonim válasza:
Ha csak egyik van levegőben, akkor az a fázis, mivelhogy egy pólusban van kikapcsolva.
De ahogy az eddigieket olvasom, ennek ellenőrzése nem neked való feladat.
8/12 A kérdező kommentje:
De , segíts, légyszives!
Eltudod mondani,!
Magam vagyok , naggyaból megertem
Senkim nincsen🙄
2023. jan. 13. 10:07
9/12 A kérdező kommentje:
Segítséget!
2023. jan. 13. 11:49
10/12 Maximas válasza:
Ha PEN kialakítás van a lakásban, ahol a földelés és a nulla egyenpotenciálon vannak, akkor mérőműszerrel, ellenállást kell hogy mérj közöttük, illetve folytonosság mérővel folytonosságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!