Alkatrészt vennél vagy új mosógépet?
Figyelt kérdés
Az elöltöltős Zanussi mosógépen elromlott az ajtó nyitó kallantyúja. Ki kellett feszíteni, nem néz ki túl szépen, ez még nem lenne gond. Elvileg a nyitó kallantyú (amit meghúzol, hogy kinyisd) romlott el. 16 ezer forint az alkatrész. Újat vennél, vagy javítanád? Alapvetően eléggé ellene vagyok a pazarlásnak, és sajnálnék egy "kis hiba" miatt egy egész gépet lecserélni, de nem tudom, megéri-e...2023. jan. 12. 10:53
1/8 anonim válasza:
Hany eves a gep? Ha nincs meg 5 se, en biztos hogy javitanam, de egy 10 ev koruli gepet csak akkor ha 'biztos' vagyok benne hogy a tobbi alkatresze, fodarabjai meg birjak par evig.
3/8 anonim válasza:
Ha a kallanytyú kivételével tökéletesen működképes állapotú a gép, akkor nem vennék újat.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor alkatrész lesz.
2023. jan. 12. 11:15
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány éves, mi kb. 3,5 éve használjuk, nekünk adta valaki.
2023. jan. 12. 11:16
6/8 Morzsi007 válasza:
Javítás a logikusabb ez esetben.
7/8 anonim válasza:
Nekem egy 8 éves mosó-szárítóm van. Egy új 130-tól kezdődik, és azért nem az olcsóbb kategória a jobb... Novemberben szétment a csapágy benne, vagy mi. Leesett a dob, a szivattyúja is cserére szorult... 50ezer volt a javítás. Azóta ugyan úgy teszi a dolgát, mint előtte. Nekem most megérte a javítás.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, már meg is rendeltem, remélem, ezzel megoldódik...
2023. jan. 12. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!