Dremel-hez milyen fafaragó / maró szettet vegyek?
Figyelt kérdés
Nem kell feltétlen saját márkás, utángyártott más is jó lenne ha jó minőségű, illetve minél változatosabb, több elemet tartalmazó lenne jó.
Én keresgéltem de alig találok valami értelmeset. Nem kell az hogy 100 db-os legyen háromezerért, inkább kifizetem (persze azért nem csillagászati összeget) csak legyen, ha eszembe jut valami akkor ne kelljen már széttárni a kezem hogy na ezt mégis mivel oldjam meg?
De ha van olyan pár darabos szett ami igazából a lényeges, "mindennapos" feladatokat lefedi, az is oké, nyilván.
Köszönöm!
2023. jan. 12. 10:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!