Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Elektra Bregenz TKF 8506 ez...

Elektra Bregenz TKF 8506 ez alkatrésze?

Figyelt kérdés

A fent említett hőszivattyús ruhaszárítógépben van egy ilyen alkatrész amit szét lehet nyitni takarítás céljából.

[link]

Körülbelül ugyanígy néz ki kívülről nagyon finom a szűrőnek a hatása.

Nos nekem az a kérdésem, hogy amikor szétnyitom akkor gyárilag szabad benne lennie valaminek, vagy kell benne lennie még úgymond egy finom szűrőnek?

Szétnyitottam ezt az alkatrészt és arra lettem figyelmes hogy mind a két oldalt ahol vannak a szűrők azon van valami fekete hát nem is tudom, hogy micsoda. Ahogy megfogtam gyakorlatilag szétmállik. Ez most tartozék vagy csak szöszök amik leválnak a ruháról és ez összeszedi?

Nem ilyen szűrő ezen látszik, hogy nyilván nem esik szét magától. Viszont ilyen fekete volt a cucc a fentebb linkelt szűrő belsejében.

[link]

A szárítógép gyakorlatilag új 3 szárítás lett elvégezve vele.

2022. dec. 17. 17:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!