Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért habosodik ki a gyümölcslé?

Miért habosodik ki a gyümölcslé?

Figyelt kérdés

Most vettem egy gyümölcs centrifugát és mindig kihabosodik a gyümölcslé

Van olyan gép amitől nem lesz habos a gyümölcslé? Rostmentes gyümölcslevet szeretnék késziteni

A narancslé is sűrű lesz, olyat szeretnék mint az éttermekbe is van



2022. nov. 28. 21:53
 1/2 anonim ***** válasza:
83%

Éttermekben valószínűleg teljesen más, és sokkal drágább eszközt használnak.

[link]

"Hagyományos Gyümölcscentrifugák" -> "Kedvezőtlen a gyümölcslé elkülönítés és emiatt habosabbá válik a kifacsart eredmény"

2022. nov. 28. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
83%

Az éttermekben nem gyümölcscentrifugát használnak, azért nem olyan.

Slow juicer, vagy lassú gyümölcsprés, lassú facsaró néven keress rá.

Videókat is nézz róla, van amelyik gépet rengeteget kell takarítani, így nem mindegy milyet veszel.

2022. nov. 28. 22:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!