Miért habosodik ki a gyümölcslé?
Figyelt kérdés
Most vettem egy gyümölcs centrifugát és mindig kihabosodik a gyümölcslé
Van olyan gép amitől nem lesz habos a gyümölcslé? Rostmentes gyümölcslevet szeretnék késziteni
A narancslé is sűrű lesz, olyat szeretnék mint az éttermekbe is van
2022. nov. 28. 21:53
1/2 anonim válasza:
Éttermekben valószínűleg teljesen más, és sokkal drágább eszközt használnak.
"Hagyományos Gyümölcscentrifugák" -> "Kedvezőtlen a gyümölcslé elkülönítés és emiatt habosabbá válik a kifacsart eredmény"
2/2 anonim válasza:
Az éttermekben nem gyümölcscentrifugát használnak, azért nem olyan.
Slow juicer, vagy lassú gyümölcsprés, lassú facsaró néven keress rá.
Videókat is nézz róla, van amelyik gépet rengeteget kell takarítani, így nem mindegy milyet veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!