Én végigzongoráztam az összeset, most van egy, de csak a dagasztás-kelesztés megy benne, majd gyorsan átborítom egy előmelegített sütőbe ☺️
2022. nov. 28. 14:41
2/11 anonim válasza:
Én is csak dagasztást csinálom géppel (bosch mum). Légkeveréses sütőben gyönyörűen megsül a kenyérke.
2022. nov. 28. 14:45
3/11 anonim válasza:
2, a mum nem kenyérsütő.
Kérdező, nekem Tefal pain plaisir van, sokat használom. Amikor meló után kellene kenyér, nem állok neki ötkor dagasztani, mert mire megkel kétszer, megsül, kihűl, rég nem éhes senki. Úgyhogy a sütőben sütés max hétvégére marad, hétköznap teljesen jó a programozott gép.
Van a fb-n kenyérsütős csoport, de ott is kb a tefal-panasonic a leggyakoribb.
2022. nov. 28. 15:01
4/11 anonim válasza:
Vagy áldozol rá sokat és megveszed az előző kommentben említett két márka valamelyikét, vagy veszel egy egyszerű dagasztógépet, amiben a tésztát el tudod készíteni, majd a sütőben megsütöd. Azt jó ha előre tudod, hogy a kenyérsütős kenyerek héja soha nem lesz olyan ropogós és vastag, mint a sütőben sütötté.
2022. nov. 28. 15:09
5/11 anonim válasza:
Megdagasztod dagasztógéppel és kisütöd sütőben. Felesleges kenyérsütőt venni.
Aki nem tud sütni-főzni, az géppel sem fog tudni. Azért van sok rossz értékelése a gépeknek, mert hülyék a sütéshez az emberek. És még pluszban azt is várják, hogy PONTOSAN olyan legyen a kenyét mint amit a kedvenc pékbácsi ad nekik a boltban. Géppel sosem lesz olyan.
(Rizsfőző ugyanez... azzal szerintem még ember nem készített elfogadható rizst...)
2022. nov. 28. 17:20
6/11 Moon_Walker válasza:
#5 igen, az a pár száz millió kínai nem tud sosem rendes rizst főzni a rizsfőzőjével...
2022. dec. 1. 09:39
7/11 Gryphon válasza:
Tepsinek hívják. Biztosan nem vennék kenyérsütő gépet
2022. dec. 2. 02:00
8/11 anonim válasza:
Nekem is tefal pain plaisir van, nagyon szeretem. Igen, olyan nem lesz, mint a sütőben sült, viszont a rohanó hétköznapokban, amikor formázásra, kelesztésre, sütésre egész egyszerűen nincs idő gyerek, háztartás és munkahely mellett egy csodás segítség. Arról nem is beszélve, hogy ha este beledobálom a hozzávalókat és késleltetve beállítom, éjszaka elindul, keleszt és süt, aztán a reggeli ébredéskor a mennyei frissen sült kenyér illata járja be a házat. Már önmagában ezért megérte megvenni. De én is használtam már csak dagasztásra/kelesztésre és urambocsá lekvárkészítésre is 😄
2022. dec. 2. 07:45
9/11 anonim válasza:
Magyar ember két kézzel dagaszt, hacsak nem vonat vitte le a mancsát és tolószékes matricával ellátott engedély van a kocsija szélvédője mögött, amivel ide-oda szállítják.
2022. dec. 3. 10:31
10/11 anonim válasza:
Igenis, lehet jó kenyeret sütni kenyérsütőben is.
Gluténérzékeny vagyok, így magagm sütöm a nekem való lisztkeverékből a kenyeret a Moulinex UNO gépben. Pár éve 20-22-ezer körüli árban volt a budaörsi Auchanban. Van 12 programja többféle kenyérre, vagy csak dagasztásra, lekvárfőzésre stb. Belerakom az összetevőket, bekapcsolom és a programtól függően csengőhang jelzi a program végét. Semmi de semmi problémánk nincs vele. Melegen ajánlom, mert kitűnő gép. A nászasszonyom is használ ugyanilyet, panaszmentesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!