Autós porszívót ki tud ajánlani?
Figyelt kérdés
Eddig a sima otthoni porszívót használtam autóhoz, de mivel nem kertesben, hanem panelban lakunk, elég körülményes a kitakarítása, illetve az autómosóban ami volt, hát azt inkább nem használnám még egyszer (gyors megoldás kellett).
Nézegettem, és találtam egy egész jót, talán aMio a neve, de hátha van itt olyan akinek van bevált porszívója, ami lehetőleg szivargyújtóról is menne :)
2022. nov. 12. 05:17
2/5 Fulár válasza:
Bármyik webshopban rá keresel és tonnaszám fogsz talâlni.Csak az ár lesz a döntő tényező.Csak nem autós,hanem mobil vagy aksis porszívóként lesznek feltüntetve.
Én ETA márkájut vettem közepes árfekvésben.Nem emlékszem pontosan de 11-13 ezer forint között volt akkor.3 éve tökéletesen teszi a dolgát.Még a lakâson belüli"megelőző"takarításra is jó.
3/5 anonim válasza:
A 12 voltról működő szivargyújtós "autós" porszívóktól óvakodj, semmit nem érnek, a szívóhatásuk minimális.
4/5 qkker1 válasza:
Parkside /Lidl/ akkus kézi porszívót használok, tökéletes.
5/5 A kérdező kommentje:
#3-as kommentjére: igen, ezt utólag olvastam valahol. Akkor esetleg marad az akkus, hátha az jobb :)
2022. nov. 13. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!