Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Álló porszívót bedugva szoktát...

Álló porszívót bedugva szoktátok hagyni a dokkolón ha teljesen feltöltött?

Figyelt kérdés
A mobiloknak tudom hogy nem tesz jót ha töltőn maradnak 100% töltöttség után, de mi a helyzet a porszívóval?

2022. okt. 31. 11:03
 1/4 anonim válasza:
100%
Én bevallom, úgy szoktam hagyni. 4 éve van meg, eddig nem történt vele baj.
2022. okt. 31. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"A mobiloknak tudom hogy nem tesz jót ha töltőn maradnak 100% töltöttség után, ..."

A mobiloknak nem lesz baja tőle.

"... de mi a helyzet a porszívóval?"

A porszívó akku ha Li-ion típus, akkor van saját töltésvezérlője. Ha Li-ion van ráírva, akkor nem kell vele foglalkoznod. Ha Ni-Mh, akkor nem feltétlenül van töltő, csak egy áramkorlát és feszültségre tölt. Annak nem lesz baja ha mondjuk estétől reggelig töltőn van, de hamarabb kinyírja ha ez rendszeresen történik.

2022. okt. 31. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:
53%

"A mobiloknak tudom hogy"

Rosszul tudod.

2022. okt. 31. 12:45
 4/4 Med_fet_ati ***** válasza:
#2 írja jól, ezekben már Li-ion akkumulátor van, olyan komoly elektronikával, hogy szándékosan sem tudnád tönkre tenni...
2022. dec. 12. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!