Megvennéd ezt a vasalót?
2022. okt. 23. 08:52
A kérdező szavazást indított:
Megvenném
Nem venném
18 szavazat
1/15 Szirty válasza:
Nem, mert nincs szükségem vasalóra.
2/15 anonim válasza:
Ilyenem van, szeretem.
Korábban tefalom volt, durillium talppal, imádtam.
Azt cseréltem le erre. Én szeretek vasalni, de nem mindegy, mivel. Jó választás.
Első, szíved joga gyűrött cuccban járni. Tudod, tudom, jól teregetsz... (Mese). Pont ma láttam, valamelyik zenész babája megszületett, szerintem piszok igénytelen alatta a gyűrött pelenka, lepedő.
3/15 anonim válasza:
Én meg azért nem, mert nekem van vasalóm.
4/15 anonim válasza:
Én nem adnék ki majd' 40 ezret egy vasalóért.
5/15 A kérdező kommentje:
40 körül szeretnék venni egy minőségű vasalót, ami nem ég le, nem sérül, szóval az ára nem gond.
2022. okt. 23. 09:17
6/15 Szirty válasza:
"Ilyenem van, szeretem."
Akkor a helyes válasz a fenti kérdésre a részedről ez:
Nem, mert már van egy ilyen.
7/15 Szirty válasza:
A kérdés mindenkinek szólt.
De akinek nincs szüksége vasalóra az miért venne ilyet, vagy bármilyen vasalót?
Mi ezzel a gond?
8/15 anonim válasza:
Pont annyit tud mint egy 10.000 ftos. Koltsd ertelmesebb dologra a maradekot.
9/15 Salx Narval válasza:
Én egy kicsit tartanék ettől az anyagfelismerő funkciótól, nem azért mert nem működik csak félő, hogy nem javítaná meg senki egy esetleges meghibásodáskor, az elektronika csere pedig valószínűleg egy olcsóbb vasaló ára. Nem állok úgy anyagilag, hogy ennyit fizessek érte amúgy persze, jókat írnak róla és a márkát is kedvelem, jó-pár terméket használok tőlük.
10/15 anonim válasza:
Ennek a színe kerül 25 ezerbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!