Mi a véleményed erről a Samsung mosógépről ?
Szépen néz ki, az már más kérdés, hogy ennyi pénzem sosem lenne csak 1 mosógépre, akkor már szarítson is legalább. Sok fölösleges funkciót látok rajta, amit az átlagember nem használ. Minőségileg meg voltam mindig elégedve a Samsunggal. A másodikról nem tudok véleményt formálni, a márkát sem ismerem.
Szükséged van 8 kg-os mosógépre? A miénk 6 kg-os nagyjából ezeket tudja, de nem kerult ilyen sokba. Az, hogy mennyit fog bírni még nem derült :)
Szerinted mégis mi értelme van, hogy totál laikus proli háziasszonyokat kérdezgetsz, hogy melyik a jó mosógép?
Nyilván halványfingnyi lövésük sincs róla, ahogy kb senki más felhasználónak sem.
A mosógép nem egy olyan dolog, mint egy autó, hogy az embernek az elmúlt 30 évben volt 50 különböző darab és mindent tud róluk...
Vedd meg amelyikre pénzed van és tetszik.
Nyilván a negyed milliós nem lesz 2 és félszer jobb, mint a 100 ezres, de attól még sokkal jobb minőségű és jobb funkciói vannak.
48-liter víz ? ECO módban, ami azt jellenti 2-szer annyi ideig megy .
Mint normálba ugyan akkor 100-liter fogyaszt !
Megjelenésé csak a eladhatóság miatt ilyen vevő csalogató.
Nem éri meg !
#7: "Szerinted mégis mi értelme van, hogy totál laikus proli háziasszonyokat kérdezgetsz"
Bocsesz, két műszaki szakmás pasi vagyok, 3-as válaszoló voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!