Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Indesit gáztüzhely bekötőcső...

Indesit gáztüzhely bekötőcső kérdés?

Figyelt kérdés

Honnan tudom megmondani, hogy 1/2 colos vagy 3/4? Mert így ránézésre nem.. ott lakók szerint 1/2-es, holnap veszek hozzá csövet (a sárga acélbordás PVC-set), nem akarok még egy kört futni, ha esetleg 3/4-es..

Azt tudom, hogy BB-s (mindkét végén anyás)

2022. okt. 13. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Nézd meg, hányas kulcs kell hozzá. Vagy mérd meg tolómérővel vagy vonalzóval.
2022. okt. 13. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

Ennyi ésszal inkább ne állj neki gázt szerelni! Elég ócska érzés lesz harmadfokú égéssel, tubussal a szádban fekve a kórházban azon agyalni, hogy most akkor most miből fizeted ki a lakás, meg a többi 8-at ami még kiégett.

Komolyan mondom! Ha még a méret meghatározás sem megy, akkor inkább ne csinálj a gáznál semmit!

2022. okt. 13. 23:13
 3/5 anonim válasza:
55%

Nem akarok bunko lenni,de a kettesnek igaza van!

Remelem szerelo csinalja,te csak vasarolsz hozza.

2022. okt. 13. 23:22
 4/5 anonim ***** válasza:
A szerelőnél szokott lenni cső is, és külön díj ellenében be is köti azt.
2022. okt. 14. 00:03
 5/5 Salx Narval ***** válasza:
71%
Ha ez segít akkor 1/2" 12,7mm a 3/4" 19mm. A gázkészülékeket szakemberrel kell beüzemeltetni, amúgy a garancia is csak úgy érvényes. Ha új készülék valószínűleg a szerelők címei is fel vannak tüntetve a garancialevélen. Én sem ajánlom a házi szerelést, ez nem az a terület ahol büntetlenül lehet hibázni.
2022. okt. 14. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!