Mit csináljak (részletek lent)?
Egy hónapja vettem egy 100 literes Perla bojlert, és 2 hete megnéztem (nem lakom a lakásba, ki van adva) és kisebb erőbehatásra jobbra-balra kileng.
Hívtam egy ezermestert, azt mondta, hogy nem jó a felfogatója, le kéne szerelni, és vagy meg lehet erősíteni, vagy újat kell venni, de ő is Aristont akar, de nekem már elegem van az olasz bojlerekből, Hajdút szeretnék.
Aki felszerelte, az azt mondta, hogy az új típusú bojlerek mind kilengenek egy kicsit, nem veszélyes a bojler, nem kell tartanom attól, hogy esetleg leszakadhat.
Mi tévő legyek, kire hallgassak?
1. Nem tudok nagyon kitől tanácsot kérni, két szakvéleménnyel állok szemben.
Ha leszakad a bojler, ami ráadásul a WC fölött van, és valakit agyonüt, akkor ki lesz a felelős?
2. Egy szerelő szerelte fel. Most írjam le a nevét?
"Ha leszakad a bojler, ami ráadásul a WC fölött van, és valakit agyonüt, akkor ki lesz a felelős?"
Szakember szerelte fel? Adott számlát?
Szakember szerelte fel, számlát is adott.
Felhívtam, elmondtam a problémát, és azt mondta, hogy ez normális, hogy a bojler jobbra-balra kileng, ha mozgatom.
Állítólag minden bojler kileng amit most gyártanak.
1. A francért lökdösöd? Ha nem piszkálod, nem mozog, nem fog leugrani a falról.
2. Csipkebokor vessző.
3. Ez már a harmadik alkalom hogy kiírtad.
Az aristonnak akasztós a felfogatása, A falra rögzül egy lemez, arra akasztod a tartályt, aninek a súlya, plusz a víz a gravitáció segítségével tartja a helyén.
Utolsó, nem tudom megnyitni a fájlt.
Tehát normális, hogy mozog a bojler?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!