Jó választás ez a Bosch porszívó?
Hát, lehet hogy nem pont ilyen típuső válaszra vársz, de én saját tapasztalat alapján azt tudom mondani, hogy porszívóból nem érdemes drágát venni és nem érdemes a takarítási hatékonyság besorolásokat nézegetni.
Egyrészt ezekre a tisztítási besorolásokra nyilván szabványok vonatkoznak. Ha te nem a szabvány szerint takarítasz, akkor számodra majdnem tök mindegy, hogy mi a besorolása a porszívónak. Pl. a szőnyegen való takarításnál a szabvány az, hogy te 2x végighúzod a porszívó fejét a szőnyegen, majd pedig 2x, arra merőlegesen is végighúzod. Ha te nem így csinálod, akkor kb. mindegy az egész.
Másrészt a szabványos takarítási hatékonyságra a porszívófejnek is elég nagy befolyása van. Simán lehet, hogy a papíron jobb fejet csak sokkal nehezebb fizikai munkával lehet húzni a szőnyegeken és emiatt gyűlölni fogod használni, miközben marginálisan jobb, mint a könnyen használható fejjel rendelkező porszívó. Ha a könnyebben használható fejet pont emiatt 2x annyit használod, akkor meg lehet hogy jobban is jársz, mint a drágábbal.
Az állatszőr esetén pedig nem a porszívó szívőereje a döntő, hanem az, hogy van-e turbófej vagy sem. Én pl. egy majdhogynem nulla szívóerejű kéziporszívóval sokkal jobban fel tudom szedni a macskaszőrt, mint az ezerszer jobb, hagyományos porszívóval, turbófej nélkül.
EZ olyan cuki női porszívó.
A legjobb a minél nagyobb és ipari porszívó.
Ha igazán jót, szépet és erőset szeretnél amiben évekig nem csalódsz akkor Miele Blizzard CX1.
Tudom, hogy drága de megéri mert kitart nagyon sokáig!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!