Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Egy hónapos a Candy mosógép...

Egy hónapos a Candy mosógép és amikor ki veszem a gépből a ruhákat büdösek a ruhák. Ariel+ kék fehér Lenor. Ariel+Coccolino . Próbálgatom az öblitőket de semmi. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Az előző gépemmel nem volt ilyen gond. Udvaron szárított ruha az egész udvart belepte. Nem ez a lényeg hogy áradozzon az egész utca , de a frissen mosott ruha ne legyen büdős. Öblítők gyengültek vagy a mosógép sza@r. Sokan írták hogy jó , meg friss illatú ruhàk, ezért döntöttem ez a márka mellett.

#mosógép #öblítő #Lenor #Candy mosógép
2022. szept. 25. 23:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Van benne kg detektor , de nem mer ez semmit. Azt írja a papírja nem minden mosási programnál méri. Most beraktam egy lepedőt egy ágynemű huzatot két pulóvert 2 pár zoknit . Rá álltam vele a mérlegre 🤣 3 és fél kg szárazon . Teljesen tele látszódott. 10 perce megy a mosás , most félig látszik a dob így hogy vizes. Mondjak hogy lehet sokat öblit vannak gépek amik többet öblitenek így nem marad illat.

Öblitő még benne van , most figyelem mikor szívja bele.

Régi 20 éves mosógép olyan jó volt , csak sajnos teljesen tönkre ment már

2022. szept. 26. 11:13
 12/14 A kérdező kommentje:

Megoldódott a probléma , sok utánna olvasás után , a hiba oka bennem volt. Mivel nem adtak használati utasítást így lehet nem az én hibám .

Hiába 8 kg a gép a tízen akár hány program , nem minden programnál mehet bele a 8 kg és így valóban túl tömtem.

2022. szept. 28. 11:38
 13/14 anonim válasza:
Ha vkinek esetleg hasonlo hibaja van a candy-vel. Felultoltos mosogepnel ipari mennyisegu vegyszer kell, hogy az oblito adagolojat, ami amugy gyorsan szennyezodik (par mosas) ki lehessen tisztitani. Vekony ablak jelzi, hogy talan van nemi lerakodas. Bar budos viz marad alul a mosogepben, de ez nem okozza a problemat. A szivokak se tomodnek annyira el. Ugy tunik az adagolonak kicsi lyuka van alul es enyhe szennyezodes eleg, hogy beduguljon, amit nem latsz. Igy kevesebb oblito fer bele, hogy max.-on legyen. Nekem 7l-es mosogepen van, es nem fuggot attol, hogy mennyi ruhat raktam bele, se attol hogy leengedtem, de meg attol se hogy csinaltam egy 90 fokos mosast es meg attol se, hogy 3 oras volt a program vagy 40 perces.
2023. júl. 30. 16:47
 14/14 anonim válasza:
Az a kis szelep a tolto hatuljan, meg olyan, mint halottnak a csok. 90 fokos mosas, ures jaratban ecettel stb. - nem mukodott, a minden mosas utanni leengedessel is csak annyi, hogy a fel oblito is tudott vmit elerni, de nem volt az igazi. Inkabb mostam volna kezzel.
2023. júl. 30. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!