Egy hónapos a Candy mosógép és amikor ki veszem a gépből a ruhákat büdösek a ruhák. Ariel+ kék fehér Lenor. Ariel+Coccolino . Próbálgatom az öblitőket de semmi. Mi lehet a gond?
Van benne kg detektor , de nem mer ez semmit. Azt írja a papírja nem minden mosási programnál méri. Most beraktam egy lepedőt egy ágynemű huzatot két pulóvert 2 pár zoknit . Rá álltam vele a mérlegre 🤣 3 és fél kg szárazon . Teljesen tele látszódott. 10 perce megy a mosás , most félig látszik a dob így hogy vizes. Mondjak hogy lehet sokat öblit vannak gépek amik többet öblitenek így nem marad illat.
Öblitő még benne van , most figyelem mikor szívja bele.
Régi 20 éves mosógép olyan jó volt , csak sajnos teljesen tönkre ment már
Megoldódott a probléma , sok utánna olvasás után , a hiba oka bennem volt. Mivel nem adtak használati utasítást így lehet nem az én hibám .
Hiába 8 kg a gép a tízen akár hány program , nem minden programnál mehet bele a 8 kg és így valóban túl tömtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!