Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért folyhat a kávéfőzőből a...

Miért folyhat a kávéfőzőből a víz?

Figyelt kérdés

Ilyen Krups kávéfőzőm van:

[link]

Ma reggel beleöntöttem a vizet szokás szerint a kávéhoz, erre az pikk-pakk kifolyt az alján. 😩 Mi lehet vajon a gond?

Lehet, hogy eddig is csepeget minimális, nem tudom, de nem igazán vettem észre. Ugyanis mindig ki kell mozdítanom, hogy betudjam tölteni a vizet, s nem állt víz alatta.

Próbáltam levenni az alját, de nem sikerült... Van tippetek, hogy mi lehet a gond? Köszönöm!

2022. aug. 31. 09:26
 1/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

milyen aljan?

ha valoban nem fentrol folyik ki, ha ott rossz a zaroszigeteles akkor azt egyszerubb javitani

hanem alulrol akkor komoly baja lehet, szervizre kellene bizni inkabb

eleve ha befolyik a geptestbe a viz akkor zarlatos is lehet barikor

2022. aug. 31. 10:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát alul, úgy értettem. Ahogy belentöttem, hallottam, ahogy folyik el a víz a tartályból aztán már jött is ki alul, a konyhabútron állt meg a víz. 😔
2022. aug. 31. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Vízkömentesíteni szoktad-e? Nem ártana időnként átmosni tisztító folyadékkal (nem ecettel).

Elképzelhető hogy a szelep nyitott állásban beragadt a vízkőtől.

2022. szept. 1. 15:19
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 Nem szoktam... Tudom, nem volt okoz húzás..
2022. szept. 2. 15:13
 5/5 A kérdező kommentje:
*s
2022. szept. 2. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!