Hajdu bojler: igaz-e hogy most az Aquastic a jobb, nem a Z80Erp? Most hivtam a szerelot es azt mondja, 10 eve az ERP jobb volt, de most jobb az Aquastic, ők azt hoznak ki nekem. Mert le akarom cserelni a regit.
Én forditva tudtam.
Ahogy interneten olvasgattam, azt tudtam meg, hogy az
Aquastic szigetelese vekony, nagy a hőveszteség. Meg, ugye, az az olcsobb, abbol, is gondoltam, hogy nem olyan jo.
Igazat mondhat a szerelő??
Azt mondja, most az ERP nagyon rossz.
Egyebkent az Aquastic, 80 literes ára 80.000 ft, itt nezem interneten es a szerelo azt mondta, 145.000-ert elhozzak, felszerelik, beuzemelik nekem.
Es miért?
Akkor a szerelo miert nem azt ajanlja??…
Nem tudom a szerelő motivációját.
Azért javaslom azt, mert azzal soha semelyik ismerősömnek nem volt gondja.
Ezért vettem én is azt, és nekem se volt még gondom vele.
Koszi.
10 éve még a Z 80 volt a jobb, most az a legrosszabb a szerelo szerint…
26-27 kg mindketto.
(A 250.000-es ariston hybrid pl. 44 kg.)
Stiebel Eltron 80 literes 300.000 ft, 38 kg.
Annyi penzem meg nem nagyon van most, vagy nem tudom…esetleg össze tudnam ra szedni valahogy???…
38 kg. Akkor abban van anyag? Jobb minoseg lehet? Tartosabb lehet?
Stiebel Eltron teljesitmeny 6 kw, Hajdu Z80 teljesitmeny 1.8 kw.
Ez mit jelent a gyakorlatban? Ez indokolja, hogy haromszor annyiba kerul vagy mi??
Úgy látom nem sikerült leakadni a bojler témáról. Kérdeztél: kaptál választ. Erre jön a demiértek végtelen sora.
Akkor legyen igaza a szerelődnek, és itt mindenki rosszat mondott.
Amúgy ugyanabban a témában nem szokás kétszer feltenni ugyanazt a kérdést. Te is az a fajta lehetsz, aki addig nyomja a saját véleményét, ameddig visszaigazolást nem kap rá, csak azt fogadod el válaszként, amit eleve elképzeltél.
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztar..
Jelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!