Nyitva hagyott hűtő ami lassan hűl vissza, miért?
Vasárnap reggel nyolctól este hétig nyitva maradt a fagyasztó ajtaja. Nem vettem észre, hogy úgy maradt... csak a nagy sípoló hangra jöttem haza... Benne lévő kaják elrendezve.
Kikapcsoltam és kitakarítottam az egészet, alatta is felmostam , vissza kapcsoltam. És itt van eltelt 5-6 óra, -16 fokra lett állítva és csak mínusz tíz van benne. Ez normális? Kb 4 éves NEFF hűtő, alulfagyasztós.
Túlságosan megmozgattam vajon? Várni kellett volna a bekapcsolással? Tanácstalan vagyok.
Szerintem nincs. Van rajta négy gomb amivel a hűtő és a fagyasztó hőmérséklet adom meg és slussz.
Viszont most éjjel vettem észre, hogy mégis kint felejtettem egy húst. Hat órát volt szobahőmérsékleten... 25 fokon... Azt meg most ki kell dobni? Most mosom hideg vízben (de az se, hideg ilyen melegben). Nagyon enyhe szaga van, az lehet a vértől is? Én már kész vagyok ... Kidobni ilyen drágaságban... Pulykanyak.
Tipikus 27 éves nő kérdése.
A hűtő motorja arra van méretezve, hogy elég legyen fenntartani a hőveszteséget. Egy valag kiolvadt cuccot több időbe telik neki lefagyasztani mint amikor hideg benne minden, és csak egy kiló húst raksz be mellé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!