Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A mosógép és a csapvíz kapcsol...

A mosógép és a csapvíz kapcsolatban van egymással ?

Figyelt kérdés

Egy barátomnál voltam hétvégén aki nem engedte hogy csapvizet igyak , mert éppen valami domestosos cuccal mossa a ruháit és ment a mosógép..csak majd ha lejár akkor.

Én ilyenről még nem hallottam.

Arról igen, hogy miközben megy a gép, nincs melegvíz pl.zuhanyozás közben, vagy ha csőtörés van és koszos a víz akkor megint rizikós a mosás...vagy ez hogy van?

Most ez komoly?

2022. aug. 28. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Igen, kapcsolatban van vele, de nem úgy, ahogy a barátod gondolja. A mosáshoz többnyire csapvizet használnak a háztartásokban, de az a dobból nem jut vissza a vízhálózatba. Szép is lenne.
2022. aug. 28. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Vmit nagyon benézett a barátod....
2022. aug. 28. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ. Hogy miattad aggódott-e, vagy amiatt, hogy az alacsony hálózati nyomás miatt megszakad a mosás és a mosott gatyájának baja lehet emiatt.
2022. aug. 28. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem az eszéért fogod szeretni.
2022. aug. 29. 02:30
 5/7 Salx Narval ***** válasza:
78%
Tőle kellene megkérdezned, hogy milyen elképzelései vannak a mosógép és hálózati víz kapcsolatáról. Engem is érdekelne mi miatt gondolja, hogy vegyszer juthat a mosógépből a hálózati vízbe v, hogy a mosást befolyásolja egy pohár víz levétele. Valószínűleg nagyon félreinformált a barátod ezen a éren.
2022. aug. 29. 03:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja, hát a leeresztőcsőből tényleg ne igyál ilyenkor.

De amúgy nyilván hülyeség, a mosógép fentről tölti a vizet a mosószeradagolón át, tehát még elméletben sem találkozik a vegyszer a betöltőcsővel.

Meg a víznyomás miatt semmiképp nem tud "visszafele" folyni a vít

2022. aug. 29. 11:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Kösziiii
2022. aug. 29. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!