A mosógép és a csapvíz kapcsolatban van egymással ?
Figyelt kérdés
Egy barátomnál voltam hétvégén aki nem engedte hogy csapvizet igyak , mert éppen valami domestosos cuccal mossa a ruháit és ment a mosógép..csak majd ha lejár akkor.
Én ilyenről még nem hallottam.
Arról igen, hogy miközben megy a gép, nincs melegvíz pl.zuhanyozás közben, vagy ha csőtörés van és koszos a víz akkor megint rizikós a mosás...vagy ez hogy van?
Most ez komoly?
2022. aug. 28. 19:08
1/7 anonim válasza:
Igen, kapcsolatban van vele, de nem úgy, ahogy a barátod gondolja. A mosáshoz többnyire csapvizet használnak a háztartásokban, de az a dobból nem jut vissza a vízhálózatba. Szép is lenne.
2/7 anonim válasza:
Vmit nagyon benézett a barátod....
3/7 anonim válasza:
Attól függ. Hogy miattad aggódott-e, vagy amiatt, hogy az alacsony hálózati nyomás miatt megszakad a mosás és a mosott gatyájának baja lehet emiatt.
5/7 Salx Narval válasza:
Tőle kellene megkérdezned, hogy milyen elképzelései vannak a mosógép és hálózati víz kapcsolatáról. Engem is érdekelne mi miatt gondolja, hogy vegyszer juthat a mosógépből a hálózati vízbe v, hogy a mosást befolyásolja egy pohár víz levétele. Valószínűleg nagyon félreinformált a barátod ezen a éren.
6/7 anonim válasza:
Ja, hát a leeresztőcsőből tényleg ne igyál ilyenkor.
De amúgy nyilván hülyeség, a mosógép fentről tölti a vizet a mosószeradagolón át, tehát még elméletben sem találkozik a vegyszer a betöltőcsővel.
Meg a víznyomás miatt semmiképp nem tud "visszafele" folyni a vít
7/7 A kérdező kommentje:
Kösziiii
2022. aug. 29. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!