Ha az előző tulaj évekig nem takarítatta a klímáját az mennyire rövidíti meg az élettartamát?
Most átosattam rendes moaózsákos szerelővel és a fekete lé ami kijött belőle nem semmi volt.
E-szerint évekig ilyen állapotban ment, akkor az mennyire lehetett káros a készülékre nézve
Fel fog robbanni!! Lehet, hogy akkora lesz a robbanás, hogy a tér idő kontinuum szövetéből is kiszakít egy darabot és a Föld belezuhan saját magába!
Dr most komolyan.... a műanyag rács ami 200 év múlva is ott lesz annak semmi baja nem lett a mocsoktól. A villanymotor ami hajtja a ventillátort az meg ígyis-úgyis tönkre fog menni (a csapágyazása). Annyi történhetett, hogy a motorba több kosz került és 1 évvel korábban cserélni kell.
Nem a tulajra gondoltam hanem a klímára
Tehát évekig úgy ment a klíma, hogy tele volt porral, szutyokkal, kosszal.
Csak kb 2 évet úgy ment, hogy tiszta por és mocsok volt belül
A készülék élettartamára gondoltam
Műanyag az egész! Nem fog rövidebb idő alatt szétrohadni ha koszos.
Az elektronika fog megdögleni és a motor. De az akkor is megdöglik egy idő után ha új és tiszta.
Ha már megvetted akkor meg amúgyis mindegy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!