Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Megéri használt split klímát...

Megéri használt split klímát venni?

Figyelt kérdés

2022. aug. 26. 10:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor én mondok egy igent ;)

Az enyém használt, de nagyon keveset ment. Egy parás , de pénzes családnál lett leszerelve, akik féltek, hogy megfázik a gyerek. Állítólag 1-2 alkalommal volt csak bekapcsolva. Bátyám ingyen elhozta mikor ott festett, nekem pedig 64 ezer forintomba volt a feszerelése, ennek már 4 éve, azóta hűt-fűt, tökéletesen teszi a dolgát.

2022. aug. 26. 21:00
 12/14 gabesz147 ***** válasza:

Nem mindegy, honnét.

Klíma szerviz által leszerelt, felújított, garanciával kínált klímát talán, ill. olyat, mint a 11-es előttem író.

De nem sokat spórolsz, és van benne rizikó, én újat vettem, és vennék, ha kellene megint.

2022. aug. 27. 05:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezekhez a kicsi háztartási klímákhoz nem kapni kompresszort, magát a gépet sem "szerelhetőre" tervezik. Használtat csak akkor vegyél ha tényleg nagyon olcsó.
2022. aug. 28. 13:36
 14/14 anonim ***** válasza:
48%
Ha jó áron veszed, megéri. Használt inverteres géppel nincs tapasztalatom, de van egy 30+ éves orosz ablakklímám a műhelyben, tökéletesen hűt. Persze nem megy sokat, és a fogyasztása is jó sok lenne, ha mindig menne.
2022. szept. 1. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!