Normális a mosógépem??? Másnak is csinál ilyet?
Sziasztok.
Van egy elöltöltos Electrolux mosógépem és nem értem.
Berakok egy mosást Cotton programmal, 1200-as fordulatszámmal 40 fokon, mikor elindítom kiírja, hogy 03:15, gondolom ennyi ideig kéne tartania a mosásnak, de egy óra alatt kimossa a ruhákat.
Az elobb figyeltem es 10 percig jól számolt vissza, aztán kb. 45 perccel kevesebbet írt a kelleténél.
Neten nem találtam errol semmit, ezért kérdezem itt, hogy ez így tök oké vagy valami nem jó?
Nem tudom hogy számít-e de tele szoktam rakni a mosódobot és nem több a kelleténél a ruha benne.
Nem lehet hogy intelligens program? Érzekeli h nem túl koszosak a ruhák, ill a mosólé, es így rövidebb mosási ciklus is elég.
Haszn.utasítasban nem írják?
Most a második adagomat mosom vele ugyanazon a programon, lehet a fordulatszám volt rosszul beállítva, mert az elobb azt nem néztem 🤭, de most jónak tunik. De az is lehet amit az utolsó válaszoló írt, mert kevesebb volt a ruha az elozo adag mosásban.
3-as ha van kedved barkóbázz csak, a többieknek meg köszönöm a választ!
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!