Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mennyi idő, mire leolvad egy...

Mennyi idő, mire leolvad egy hűtőszekrény?

Figyelt kérdés
+ Itt lehet hagyni pár órára, amíg elmegyek itthonról?
2022. aug. 14. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:

igen, de tegyél oda egy törölközőt

egyébként ha csak kikapcsolod, akkor több idő, ha raksz bele egy edényt forró vízzel, akkor max 2-3 óra a jég mennyiségétől függően

2022. aug. 14. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
én egy éjszakát szoktam hagyni állni.
2022. aug. 14. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:
ha kiteszed a napra , gyorsabban olvad.
2022. aug. 14. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Elég lassan. Én úgy szoktam gyorsítani, hogy teleengedek egy vödröt forró vízzel és beteszem a hűtőbe. Ez a kis belső teret hamar felmelegíti, úgyhogy a jég vastagságától függően 1-2 óra alatt leolvad.
2022. aug. 14. 17:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nem forróvizezem, kinyitom, egy ventilátort rakok elé, ebben a melegben tökéletesen elég.

Az alján van egy erre a célra kialakított alakzat, ahova egy műanyag kifolyót lehet bepattintani, és egy tálat lehet alátenni, így nem folyik a földre, és nem rozsdásítja a fém burkolatot.

2022. aug. 14. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!