Mivel lehetne a kinti esti hideg levegőt beszívatni a lakásba? Van olyan berendezés ami csak ezt tudja?
Régi nyílászárók vannak, redőnnyel, szúnyogháló nem megoldható.
Falon keresztül van cső építve régebbről.
Ismerősnél láttam kis falba épített ventillátort a wcben,de annál nagyobb kapacitású kellene.
Nyisd ki az ablakot a szobádba + a konyhába is, hogy legyen egy kis huzat.
Hidd el gyorsan lehűl a lakásod a huzattól, nem kell ahhoz semmi féle berendezés. Esetleg egy asztali ventillátort is tehetsz az ablak elé,
az egy kicsit felgyorsítja a légáramlást ahogy az előző válaszoló írja.
Nekem két ablak van, mindkettő ugyanarra néz.
Egy-egy álló ventilátort beállítok az ablakok elé úgy, hogy az egyik kifelé, a másik befelé fúj.
20 fokos külső hőmérséklet mellett a 28 fokos szoba 24 fokra hűlt másfél óra alatt.
miert nem megoldhato a szunyoghalo? Allatok beszakitjak?
csak mert ragasztos halok vannak mar leginkabb
ventilator is ahol lesz csak fellesz nyitva valamenyire amin tokeletesen bejonnek kigyok, gyikok, gorenyek stb.
Ember.... nem kell ezt annyira túlgondolni! Fogsz egy asztali ventillátort, 3-5ezer forintosat és berakod az ablakba amig nézed a híradót. Meg reggel amikor felkelsz akkor is egy egy órán keresztül és kész.
Én úgy csinálom, hogy elfektetem a ventillátort az ablak alsó részén, hogy felfelé fújja a levegőt. Így a mennyezet közelében lévő meleg levegőt lekeveri onnan és tök jól felfrissül a szoba. Fél óra alatt teljesen át lehet így szellőztetni szélcsendben is egy 30 négyzetméteres szobát.
Vegyél egy nagy ventillátort és a nyitott ajtóba állítsd be.
Minél nagyobb a lapátja annál jobban és több levegőt nyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!