Hercz Róbert Sándor kérdése:
Whirlpool AKZM 8480 "6.sense" beépített sütő működés közben elöl tolja ki a meleg levegőt. Meglehetősen zavaró ez amikor a felette lévő főzőlapon is dolgozol.A kiáramló levegő hőmérséklete 30-45°C nem kellemes pl. nyáron. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
#Beépített Whirlpool katalitikus sütő #Igy müködik jól egy márkás konyhai sütő ?
2022. aug. 12. 16:54
1/4 anonim válasza:
Igen, teljesen normális, valahogy hűtenie kell az elektronikát, az nem sülhet meg. Hátrafelé nyilván nem tolhatja, mert ott bennreked. Ha van fölötte ablak nyisd ki, ha nincs páraelszívót vedd fontolóra.
2/4 anonim válasza:
" működés közben elöl tolja ki a meleg levegőt. "
És alul szívja be, mivel a meleg fölfelé száll, ez a leglogikusabb megoldás a sütőtéren kívül eső részek hőmérsékletének temperálására.
Nekem teljesen más gyártó készüléke van, de ugyanígy oldották meg a kérdést.
Mellesleg a konyha tervezésénél már ezt a szempontot felvettük a figyelembe veendő kérdések listájára, így a sütő derékmagasságban az ablak közelébe került, minden mástól távol, ahol ez a jelenség a legkevésbé zavaró.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkét hozzászólást. Azért bátorkodtam a témában kérdést feltenni, mert korábban egy EDESA PRACTICA (spanyol-portugál) sütőm volt, ami teljesen mechanikus kapcsolós volt, de ott ezt a jelenséget nem tapasztaltam. 17 évig szolgált, de a hőfokszab. kapcsoló miatt cserélni kellett.Mivel a konyhám régi a hely adott a beépítésre. Kb.ugyan azt tudta mint ez a modern Whirlpool. Szóval csalódott vagyok, ráadásul a hangjelző rendszere már 2-3 méterről sem hallható. Mit tanácsoltok? Ha valakinek ilyen modern de más márkájú sütője van annak is a hasába tolja a forró levegőt a sütő? Az már biztos, hogy hívni fogom a szakszervízt, legalább a figyelmeztető hangot javítsák meg.
2022. aug. 13. 16:24
4/4 anonim válasza:
A mechanikust nem kell hűteni, mert abban nincs elektronika amit tönkretesz a nagy hő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!