Whirpool AWEB55710 Mosógépemet tegnap pocit jobban megtömtem, centrizésnél egy nagy dobbanást hallottam, semmi fémes hang csak egy tompa puffanás és leállt.Gyanús volt ma megint mostam vele, de nem centrizi ki a ruhát.Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Dob tengely törés?Semmi hibakódot nem ír ki! Javítható?Mi baja lett?2022. aug. 9. 18:40
1/7 A kérdező kommentje:
Nem forog a dob
2022. aug. 9. 19:24
2/7 anonim válasza:
Erre miért nem gondoltál akkor, mikor egy pocit megtömted?
3/7 A kérdező kommentje:
Mert siettem... 😶
Amúgy kézzel forog a dob.De nem mos rendesen.Egy oldalra került a súly sterintem
2022. aug. 10. 01:39
5/7 A kérdező kommentje:
Nem érte meg, de gondolom te soha nem hibázol.Miss, vagy Mr tökéletes
2022. aug. 10. 07:23
6/7 anonim válasza:
De hibázom. De ez nem hiba, amit te csinálsz. Tudtad, hogy megtömöd a gépet, ne mond nekem, hogy véletlenszerűen tetted bele a ruhákat és nem vetted észre, hogy sok lett?!
7/7 A kérdező kommentje:
#6 Főztem közben meg pakolásztam és teregettem.Siettem.A dob forog, a vizet leereszti,csak nem nagy fordulatszámon centrizik.Akkora baj nem lehet.Egy oldalra került egy hálózsák meg egy nagy frotír törölköző.Holnap megyek szervízbe.Meglátjuk mi lesz.
További jó kötekedést.Mással, másokkal...
2022. aug. 10. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!