Valaki tud ajánlani jó minőségű, közepes árkategóriájú konyhai gépeket?
Ezeket a gépeket keresem:
-Habverő
-Air fryer
-Konyhai robotgép (vagy nemtudom mi a neve, tészta dagasztásához szokták használni)
-Mikró
Az ár mondjuk relatív, és a mi mikrónk még működik, de ha bedöglene, ezt néztük ki, ami kb. minden szempontból jónak tűnik:
Anyukám idén Januárban kapott születésnapjára a sógoroméktól egy Zurrichberg konyhai robotgépet, de még nem használta, így véleményünk nincs róla, Ők nagyon bíznak a márkában (német) + erős motor, nagy keverőtál, és 3 fej van hozzá (keverő, dagasztó, habverő):
Forrólevegős fritőz, hát nem tudom, bőven van választék - jó márka, nagy teljesítmény, relatíve közepes ár - ezeket nézd meg:
Habverőből nem tudom, milyet akarsz, egyszerű kézi vagy elektromos, ráadásul kell-e külön, ha a robotgéphez is van...? passz
Bosch. Nem luxus, de már nem gagyi. Eddig még csak saját hülyeségemtől romlott el. 30 liter lekvár fél órán át sok volt a kis botmixernek :)
Air fryer-ból nekem a lidlis silvercrest van. Full kínai, de tökéletesen működik.
Botmixerhez szokott lenni habverő cucc, de úgyis mindent a robotgépbe teszel majd (így van értelme).
Robotgépből az egyszerű mum4405 van, ha 4-5 főre sütsz akkor érdemes nagyobbat venni. pl. MUM58720 ebben 2x erősebb a motor.
ha meg 20 évben és 3 gyerekben gondolkodsz, kitchenaid. Drága, de megéri az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!