Páraelszívó szűrő kérdés, hová kell tenni?
Figyelt kérdés
anyámék cserélik most a páraelszívót a konyhában és egy elég egyszerű darabot választottak [link]
abban van a bizonytalanság hogy ugye ahogy az allja lejön a lyukacsos fém lap, van benne egy fém háló is ami az előzőben nem volt, és az a kérdés hogy ezt a zsírszűrő betétet amit vesz hozzá mert nem adtak, a rács alá kell rakni, vagy fölé? én elsőre azt mondtam hogy biztos alá , hisz az érintkezik először a gőzzel, de már elbizonytalanított és nem mondtam biztosra
2022. júl. 24. 18:01
1/1 anonim válasza:
A fém háló és a borítás tartja egy helyen, jól gondoltad, mi ezen bonyolult?
Amúgy mi soha nem kapcsoljuk be, nincs is kivezetése, meleg levegő átmegy rajta, zsír fenn akad. Most 5 év után tisztítottuk, körülötte minden tiszta, fal, szekrény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!