Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Teljesen tönkrement a kávéfőző...

Teljesen tönkrement a kávéfőzőm vagy javítható?

Figyelt kérdés
Reggel főztem a kávét (eszpresszó kávéfőző), lejött a kávé, erre a gőz mindenfelé kicsapódott, pukkant eggyet. Azóta nem jön le belőle a kávé.

2022. júl. 23. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Meg ne mondd, hogy milyen kávéfőző!
2022. júl. 23. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt innen látatlanba, pláne a pontos típusszám és a kiírt hibajel megnevezése nélkül senki nem fogja neked megmondani(úgy se valószínű), de ha esetleg idetévedne egy háztartásigép-szerelő, akkor a (talán) a hibakódból meg tudná mondani!
2022. júl. 23. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
12%
Nem javítgatható, dobd ki.
2022. júl. 23. 13:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kávéfőző? Egyszerű, mezei, kutya közönséges kotyogós,vagy ultrahiperszuper, ezerféle programot és ezerféle típusú kávét (mindent is!) főzni tudó vendéglátós ipari kávéfőző, esetleg valami kávépárnás csoda?

Mindegyikben közös, hogy ÉN egyiket se állnék neki magam javítani, főleg nem, ha még garanciális.

2022. júl. 23. 13:42
 5/7 Salx Narval ***** válasza:
A jelenség hasonlít egy totálisan elvízkövesedett kávéfőző utolsó kiszenvedésére mielőtt szétrepeszti a nyomás, de én sem találgatnék vaktában.
2022. júl. 23. 15:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Minden nagyobb városban, főleg megyeszékhelyeken vannak háztartásigép-szerelők.

Ha már nem garanciális (ha garanciális, akkor csak márkaszervíz! - semmi más nem jöhet szóba, ha nem akarod elbukni a végérvényesen elbukni a garanciát), akkor kizárólag háztartásigép-szervízbe vinném.

A vízkőre meg rengeteg vízkőoldó meg ecet, és bennehagyni órákra, de akár napokra ázni

2022. júl. 23. 15:42
 7/7 Szirty ***** válasza:

Szerintem javítható.

Amúgy meg ki tudja?

2022. júl. 23. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!