Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A Lux víztisztítónak hogy...

A Lux víztisztítónak hogy lehet kikapcsolni a sípoló hangját?

Figyelt kérdés
Szervizelést jelzi de megoldottuk a hivatalos szerviz nélkül a szűrő cserét mert hatalmas különbség volt árban. Azonban a sípoló hangot nem tudtuk kikapcsolni, folyamatosan szól, jelezve hogy hívjuk fel őket. Valakinek van valami megoldása hogy ne kelljen ezt hallgatni minden alkalommal ha használjuk a gépet?

2022. júl. 18. 09:44
 1/3 anonim válasza:

Én azt hittem hogy a LoL játékról beszélsz mivel van benne egy Lux nevű karakter 😂

De a kérdést nem ertem, úgyhogy nem tudok rzs válaszolni

2022. júl. 26. 20:40
 2/3 anonim válasza:
Rá*
2022. júl. 26. 20:40
 3/3 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ugyanaz a problémám, mint ami neked is volt. Megtennéd kérlek, hogy megosztod a megoldást? Itt hagyott a szerelő a sípoló hanggal együtt és már ott tartok, hogy a kuka mellett végzi a szerkezet...
jún. 5. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!