Milyen kávét főz a párnás kávéfőző?
Figyelt kérdés
Most kapszulás van, de drága (a kapszula) és nem környezetbarát, viszont nagyon finom, tiszta íze van, ezért nem akarok visdzatérni a kotyogóshoz. Hirdetik a senseo kávépárnás kávéfőzőt, a párnák komposztálhatók. Mivel a kapszulás gépem már 5 éves, kezd tönkremenni (ereszt), ezért váltanék párnásra, ha finom. Napi egy kávét iszom, de az fontos, hogy jó legyen.2022. júl. 15. 20:38
A kérdező szavazást indított:
Párnás kávéfőzőt ismerem, finom kávét főz.
Párnás kávéfőzőt ismerem, nem jobb, mint a kotyogós.
Nem tudom, milyen kávét főz a párnás főző, de szavazni akarok.
Ne kávézz, stb.
16 szavazat
1/5 A kérdező kommentje:
*visszatérni
2022. júl. 15. 20:39
2/5 anonim válasza:
Nem tudom mi az a kávé,de az első válasz a szimpatikus mert van párnám.
3/5 anonim válasza:
Az eljövendő energiaárakat elnézve a napelemes vagy pedállal hajtós kávéfőzőknek eljön a létjogosultsága. Azt nem tudom hogy lesz-e párnás vagy kapszulás változat.
4/5 Salx Narval válasza:
Jó minőségű kávéval sem tud olyan minőséget mint a kapszulás de még olyant sem mint egy jó kotyogós. Tölthető kapszula is kapható ha drágának tartod bár én napi 1 kávé fogyasztás mellett nem variálnék. Tetesd rendbe gépedet, szerintem ne válts. Amúgy ha veszel egy dobozka párnásat és lefőzöd a kotyogón akkor kipróbálhatod, ugyan azt kapod mintha géppel főznéd. Felesleges ezért másik kávéfőzőt venni. Olyan embereknek éri meg ilyen kávépárnát venni akik nem kedvelik az erős expresszót mert jobban kedvelik a hosszú, v feltejezett, kakaós, vaniliás, stb kávéitalt.
5/5 anonim válasza:
3:
Létezik mechanikus elven működő kávéfőző ;)
Olyat javaslok, ami párnásként és sima presszó főzőként is használható. Mert valójában a párnás se valami gazdaságos. De elismerem az előnyeit, hogy nem koszol, egyszerűen megtölthető vele a gép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!