Szerintetek a Philips vagy a Bosch termékei jobbak? Konyhai gépek, mosógépekre gondolok.
Figyelt kérdés
2022. júl. 14. 21:42
1/6 anonim válasza:
Kisgépben, szépségápolási termékekben Philips párti vagyok. Mosógépben LG, minden más háztartási gépben Bosch.
2/6 anonim válasza:
Régebben Bosch mondtam volna, de mostanában láttam pár nagyon gagyi dolgot tőlük, úgyhogy inkább Philips.
3/6 anonim válasza:
Háztartási gépeknél több márkát pártolok:
Hűtő-Samsung, Beko
Mosógép-Elektrolux, AEG
Mikró-Orion, Samsung, LG
De ha Philips vs Bosch akkor Ph mindenképp.
4/6 anonim válasza:
mosogėp:samsung ,bosch lg
porszivo: rowenta
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!😇
Nekem egy Bosch kézi robotgépem van, nagyon szeretem. Karácsonyi ajándékba kaptam.
Csak be kellene vásárolni még 1-2 gépet ami hiányzik és ebből a 2 márkából tetszzettek az adott dolgok. De ránézek a többiekre is! 🙂
Mindenkinek ment a pipa! 😇
2022. júl. 15. 06:30
6/6 anonim válasza:
A Philipsnél szinte minden hónapban van 25-30 százalékos kedvezmény, ha feliratkozok a hírlevélre. Én így vásároltam be tőlük szépen lassan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!