Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Smoothie vagy turmix készítő...

Smoothie vagy turmix készítő gépet szeretnék venni. Milyet vegyek?

Figyelt kérdés
Zöldital fogyasztásba fogtam, a tumixgépem gondolom gyenge lehet, nem viszi a zöldségeket, meg s gyümölcsöt se, csak kavarja a semmit. Az aprítógépemet használtam eddig, de az meg nem teszi krémessé, elég darabos tőle a cucc. Ezért uúgy döntöttem, hogy beruházok. A kérdés, hogy kimondott smoothie készítőt vegyek, vagy valami erős turmixgépet? Ja, és hány w-os legyen, ami jól szétszedi a zöldséget, nem lesz darabos tőle?
2022. júl. 12. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ. Szerintem egyiket sem.

A leírtakból arra következtetek hogy a leve érdekel. Ahhoz pedig másfajta gép kell. Pár hete én is keresgéltem, van olyan masina, amiből a lé és a szárazanyag teljesen külön jön ki.

De ha minden kell bele, csak pürésíteni szeretnéd, akkor egy jó aprítógép segíthet rajtad, ami nem ugyanaz mint a turmixgép.

Nálunk van otthon turmix, smoothie és aprító is, mikor melyikre van szükség.

Levesekhez pl. az aprító ideális. Szétcsap mindent is. Igazából a turmix amit a legkevesebbet használjuk (illetve ha belegondolok, nem is tudom mikor használtam utoljára). Csak történelmileg az volt előbb, aztán az aprító, és utána a smoothie. De az aprító és a smoothie együtt lefedi a turmix feladatát is.

Én is azért keresgéltem, hogy csak lé feladatra viszont egyik sem jó igazán.

Nem konkrét jelöltként, csak példaképpen itt van egy (biztos van szebb, jobb olcsóbb, márkásabb, akármi):

https://www.youtube.com/watch?v=Bs1vBleIG3g

2022. júl. 12. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Itt egy jó részletes videó egy automata adagolósról:

https://www.youtube.com/watch?v=YBLHpd35PQY

2022. júl. 12. 23:04
 3/3 anonim ***** válasza:
2022. júl. 12. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!