Mit tud a Miele mosógép amit a többi nem?
Állítólag 20+ évre gyártják őket.
A mostani albérlethez (ausztria) egy Miele mosógép van, típusa szerint 1991-es gyártmány. Nyilván az előéletét nem tudom, volt-e javítva stb… de kifogástalanul mos, tiszták, illatosak a ruhák.
2
3-5 évig biztosan és addig is vibrálnak, rázkódnak.
#3, 10 éves elmúlt a gép és még egyik szomszéd sem panaszkodott, hogy éjjel mosok, pedig vékonyak a falak
Csak Miele háztartási gépünk van. A mosógépem 22 éves, a hűtőm 15, a mosogatógépem 8.
Hibátlanul teszik a dolgukat, szerviz még nem volt náluk.
Nekem ennyi elég.
nekem, sajna, a 2003-ban vásárolt Miele felültöltős mosógép csak 17 évig birta és 1x javitani is kellett. De ami fontosabb, hogy 2020-ban ugyanezt a márkát és tipust vásároltam és csak a bajom van vele: nem öblit rendesen, ha pedig kevesebb mosószert adagolok, akkor rossz szagú lesz a ruha. 4x vizsgálták szakszervizben, állitólag hibátlan. gyakran irja ki az adagolás-ellenörzés hibakódot a habzás miatt, ilyenkor néha nem centrifugálja ki a mosást. Ja és keveste hazsnálom, nincs agyondolgoztatva.
Szóval jelenleg a Miele ezen tipusa is kuka.Én nagyot csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!