Kombi hütöm van, a melyhütö resz elromlott: nem hüt, forrosodik a motor. Ki lehet valahogy iktatni a melyhütö motorjat, hogy legalabb a hütö reszet tudjam hasznalni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 19:40
1/7 anonim válasza:
Ha két kompresszoros a gép, akkor könnyedén.
Ha csak egy kompresszor van benne, akkor sajnos nem.
2/7 A kérdező kommentje:
Ket kompresszoros.
Köszi a valaszt.
2010. szept. 20. 19:59
3/7 A kérdező kommentje:
Mi lehet a gond a motorral?
2010. szept. 20. 20:06
4/7 anonim válasza:
A motor alapból forró. Gázhiányos?
5/7 anonim válasza:
azért forro mert egyfolytába megy. a hőfokszabit tedd 0-ra. persze csak azét amelyiké nem hűt. még mielőtt kinyirnád a motort végleg.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
1. A motor alapból forró? A sima hűtőrészé nem az. Nem tudom, hogy gázhiányos-e.
2. Egy napot állni hagytam, de mikor újra bedugtam, 1 perc után megint forró volt... A sima hűtő viszont nem.
Amúgy nem is búg, meg semmi, mint korábban... (régi fajta)
Azóta meg úgy jártam, hogy ismerőstől kaptam egy másikat, szintén ezer éves... Na, hát az meg elfüstölt, ahogy bedugtam a konnektorba. Úgy látszik, nincs szerencsém a műszaki cikkekkel. Új hűtőre nincs pénzem.
2010. szept. 25. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!