Melyik mosógépet lenne érdemes választani? A márka egy, de a típus más?
Nem azért, de látom mosógép témában most aktívabb az oldal, mindenki most keresi az igazit? :D
Kettő gép között vacillálok, nektek melyik lenne a szimpatikusabb? Vagy ha esetleg lenne kifejezett ajánlatotok, szívesen fogadnám.
Nekem Siemens mosogatógépem és mosógépem van. 18 és 20 évesek. Atyaég most hogy leírom mennyi.
Egy csavar nem lett még rajtuk kicserélve. Nyilván nem a legolcsóbbak voltak, de masszív, tartós eszközök.
A mosogatógép kezelőtáblája megkopott igaz, de a mosógépet ha kipucolnám rendesen... meg nem mondanád hány éves.
És tuti ennyi, mert emlékszem, a mosogatógép az EU csatlakozást követő hetekben lett véve. Fura is volt hogy Németo-ból csak simán be lehetett hozni vámkezelés nélkül.
Nekem volt Bosch mosógépem, vagyis egy albérletben volt. Akármelyik programon mostam nekem nagyon gyötörte a ruhákat. Tudom, furán hangzik, de még a kímélő és a kézi mosás is olyan volt, mintha a patakparton a sziklához csapkodtam volna a ruhákat 😁 mármint annyira gyűrődtek és bolyhosak voltak a ruhák.
A saját lakásunkba egy LG-t vettünk. Nagyon szépen és halkan mos, egyeltalán nem gyűri a ruhákat. Szóval én az LG-re voksolok 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!